Jeg tar for øyeblikket ikke inn nye klienter grunnet stor pågang, men ta kontakt for henvisninger.
Hopp til innholdet

Filmer og TV-serier jeg har tenkt mye på

Det er mange filmer og TV-serier som ikke lagres godt i mitt hode og noen ganger kan jeg innse 30 minutter inn i en film at jeg har sett den før. Andre filmer kan jeg gå og tenke på i flere tiår etter jeg har sett dem. Jeg tenkte å lage en liste over disse filmene og TV-seriene her ettersom jeg har lett etter en sånn liste selv. Skriv gjerne til meg om du har noen tips til andre jeg burde se eller sette på lista.

The Matrix (bare den første filmen)
Interstellar
American Beauty
Undone (TV-serie på Prime Video)
A beautiful mind
The Truman Show
Midnight Gospel (TV-serie)
Groundhog Day
Avatar
Into the Wild
Captain Fantastic
A man from Earth
Inside Out
Soul

Mer informasjon om psykedelisk terapi?

nb_NONO