Jeg tar for øyeblikket ikke inn nye klienter grunnet stor pågang, men ta kontakt for henvisninger.
Hopp til innholdet

Psykedelisk terapi

Hva er det og hvordan fungerer det?

Psykedelisk terapi (eller psykedelika-assistert terapi) er en form for psykoterapi der man kombinerer samtaleterapi med psykedeliske stoffer som psilocybin, LSD eller MDMA. Jeg kan hjelpe deg gjennom prosessen, men kan ikke stille med medisinen. Besittelse til personlig bruk straffes som regel med forelegg (bot) i Norge.

1

Forberedelse

Vi bygger tillit og forbereder oss på opplevelsen sammen. Det legges fokus på hvordan man jobber seg gjennom opplevelsen og hva man kan forvente i etterkant.

2

Psykedelisk opplevelse

Klienten inntar det psykedeliske stoffet og ledes gjennom opplevelsen i trygge omgivelser.

pasient og terapeut under psykedelisk behandling i et grønt rom
3

Integrasjon

Innsikten man får fra opplevelsen tolkes sammen og man jobber med å få innsikten til å fasilitere ønskelige endringer i livet.

fletter kurv

Sitater

Forskning

Hva sier forskningen så langt?

Forskning på psykedelika begynner å komme så langt at man tør å spå hva sluttresultatet vil bli. Resultatene fra moderne forsøk ligner også resultatene fra 50- og 60-tallet, som ikke har vært en overraskelse for de som jobbet aktivt med dette i perioden det var lovlig. Det finnes indikasjoner på at psykedelika vil være effektivt mot flere lidelser som angstdepresjonavhengighet, bruk i parterapi og personlig utvikling. Både TripSafe og MAPS har gode oversikter over aktuell forskning. Hør meg på podcast her.

Min modell

Mitt ønske har vært å finne krysningspunktet mellom kost og nytte. Det vil si at jeg jobber så nærme den kliniske modellen som mulig, men i et komprimert format for at kostnadene ikke skal bli for høye. Derfor setter jeg opp to timer til forberedelse, åtte timer til selve opplevelsesdagen, en kort telefonsamtale noen dager etter opplevelsen og deretter én time til integrasjonsstøtte.

Totalpris for en slik terapeutisk prosess første gang er 8 000 kr. Påfølgende behandlinger koster 6 000 kr.

Mer informasjon om psykedelisk terapi.

Mer informasjon om psykedelisk terapi?

nb_NONO