Jeg tar for øyeblikket ikke inn nye klienter grunnet stor pågang, men ta kontakt for henvisninger.
Hopp til innholdet

Om meg.

Litt om min bakgrunn og kompetanse.

Mitt navn er Oskar Bull-Hansen og hadde min første psykedeliske opplevelse i 2013. Etter det har jeg vært veldig fascinert av potensialet som ligger i disse molekylene. Siden begynnelsen av 2020 har jeg jobbet fulltid med psykedelisk terapi og jeg lest det meste jeg har funnet om psykedelika-assistert terapi. Hør meg på Hennings Verden-podcasten her.

Hva gjør meg kompetent?

Min beste måte å lære på har vært kombinasjon av teori og praksis. For teori-delen har jeg lest disse bøkene, arrangert ukentlige samtaler med andre psykedeliske terapeuter verden rundt og tatt kurs i noen ulike psykologiske modeller som passer både psykedelisk terapi og min tilnærming. Etter å ha støttet rundt 350 prosesser de siste årene har jeg også lært utrolig mye om meg selv og våre sinns mekanismer. Det har blitt lettere å være meg selv i jobben, ha tiltro til prosessen og møte mine klienter med genuin nysgjerrighet og fascinasjon. Jeg oppfordrer alle som vil til å høre på meg på en podcast eller booke en gratis telefonkonsultasjon for å kjenne etter på magefølelsen.

Ellers er jeg oppvokst på Nøtterøy med en mor som er lærer, far som er forfatter og en eldre bror som er sanger. Jeg har en svensk-iransk samboer som er tannlege, en sønn født i 2019 og en datter født i 2021. Resten av tiden (hvis jeg får noe) brukes til å spille gitar eller piano, lage mat, trene og gjerne en slags «månedens hobby» som jeg setter meg inn i.

Teoretiske modeller

Modeller og tankeretninger jeg har tro på

Det er noen grunnleggende elementer i min tilnærming som jeg mener passer godt i kombinasjon med psykedelisk terapi. Nysgjerrighet og åpenhet mener jeg er grunnsteiner i ethvert velfungerende mellommenneskelig forhold og det er påvist at psykedelika bygger opp under dette. I tillegg er jeg en tilhenger av en modell som kalles Internal Family Systems, som ser på en personlighet som en sammensetning av ulike deler, og der man har et grunnleggende fredfullt «Selv» i kjernen. Dette er også i tråd med Gabor Matés syn på personligheten, der det vi oppfatter som vår personlighet i stor grad er en tilpasning til omgivelsene våre gjennom oppveksten.

Ønsker du å prøve psykedelisk terapi?

nb_NONO