Jag tar för närvarande inte in nya kunder på grund av stor efterfrågan, men kontakta mig för tips om andra.
Hoppa till innehåll

Filmer och tv-serier har jag funderat mycket på

Det finns många filmer och tv-program som inte fastnar i mitt huvud och ibland kan jag inse 30 minuter in i en film att jag redan har sett den förut. Andra filmer kan jag gå och tänka på i decennier efter att ha sett dem. Jag tänkte göra en lista över dessa filmer och tv-serier här då jag själv har letat efter en sådan lista. Skriv gärna till mig om du har några tips till andra jag borde se eller lägga upp på listan.

The Matrix (endast första filmen)
Interstellar
American Beauty
Undone (TV-serie på Prime Video)
A beautiful mind
The Truman Show
Midnight Gospel (TV-serie)
Groundhog Day
Avatar
Into the Wild
Captain Fantastic
A man from Earth
Inside Out
Soul

Mer information om psykedelisk terapi?

sv_SESV