Jag tar för närvarande inte in nya kunder på grund av stor efterfrågan, men kontakta mig för tips om andra.
Hoppa till innehåll

Söker erfarna tripsitters i Norge och Sverige

Jag började jobba heltid med tripsitting 2020. Eftersom jag har känt mig trygg nog i livet för att vara öppen med detta och haft en tillgänglig hemsida har intresset bara växt för varje år. Mina väntelistor blir längre och längre och det är många som reser långt för att komma till mig. Jag känner också press på att ta emot nya kunder eftersom alternativen inte är så många här i Skandinavien. Jag känner ett par andra tripsitters i Norge och Sverige som jag litar på, men det är få. Jag vill därför komma i kontakt med mer erfarna tripsitters och guider som jag kan lära känna lite med och eventuellt skicka potentiella kunder till om jag lär känna dem tillräckligt bra.

Om du känner att detta är en beskrivning som passar dig och den kan vara av intresse, skicka ett meddelande till mig i mitt kontaktformulär och skriv lite om dig själv och din erfarenhet och bakgrund.

Mer information om psykedelisk terapi?

sv_SESV