Jeg tar for øyeblikket ikke inn nye klienter grunnet stor pågang, men ta kontakt for henvisninger.
Hopp til innholdet

Søker erfarne tripsittere i Norge og Sverige

Jeg begynte å jobbe fulltid med tripsitting i 2020. Fordi jeg har følt meg trygg nok i livet til å være åpen om dette og har hatt en tilgjengelig nettside, har interessen bare vært økende for hvert år. Mine ventelister blir lengre og lengre og det er mange som reiser langt for å komme til meg. Jeg føler også på et press for å takke ja til nye klienter fordi alternativene ikke er så mange her i Skandinavia. Jeg kjenner et par andre tripsittere i Norge og Sverige som jeg stoler på, men det er få. Jeg ønsker derfor å komme i kontakt med flere erfarne tripsittere og guider som jeg kan bli litt kjent med og evt. sende potensielle klienter til hvis jeg vi blir godt nok kjent til det.

Hvis du føler det er en beskrivelse som er treffende for deg og det kan være av interesse, send meg en melding i kontaktskjemaet mitt og skriv litt om deg selv og din erfaring og bakgrunn.

Mer informasjon om psykedelisk terapi?

nb_NONO